DERS AKIŞI |
Hafta | Konular | Ön Hazırlık | Yöntem |
1 | Organik tarımın tanımı | ön okuma | Anlatım
|
2 | Organik tarımın tarihçesi | ön okuma | |
3 | Organik tarımın dünyadaki durumu | ön okuma | |
4 | Organik Tarımın Türkiyedeki durumu | ön okuma | |
5 | Organik tarımın avantajları | ön okuma | |
6 | Organik tarım yapılabilmesi için gerekli koşullar | ön okuma | |
7 | Organik tarımda yetiştiricilik prensipleri (Yer, toprak özellikleri) | ön okuma | |
8 | Ara Sınav | | |
9 | Organik tarımda yetiştircilik prensipleri (Tohum ekimi, fide yetiştirciliği, toprak dezenfeksiyonu) | ön okuma | |
10 | Organik tarımda yetiştiricilik prensipleri (Dikim, bakım işlemleri, sulama, gübreleme) | ön okuma | |
11 | Organik tarımda yetiştiricilik prensipleri (Hastalık ve zararlılarla mücadele) | ön okuma | |
12 | Organik Sebze ve Meyve Yetiştiriciliği | ön okuma | |
13 | İyi tarım uygulamaları | on okuma | |
14 | ogrenci ödevi | ön okuma | |
15 | öğrenci ödevi | ön okuma | |
16-17 | Yarıyıl Sonu Sınavları | | |