DERS AKIŞI
HaftaKonularÖn Hazırlık Yöntem
1 Giriş, Video/Dia gösterisi Kaynak okuma, internet Anlatım
2 Kireçtaşı türleri, oluşum ortamları ve üretim yöntemleri Kaynak okuma, internet Anlatım
3 Kireç ve kireci etkileyen kireçtaşı özellikleri Kaynak okuma, internet Anlatım
4 Kireç üretiminde kullanılan yakıt tipleri Kaynak okuma, internet Anlatım
5 Fırın refrakterleri Kaynak okuma, internet Anlatım
6 Kalsinasyon Kaynak okuma, internet Anlatım
7 Kalsinasyon derecesi Kaynak okuma, internet Anlatım
8 Ara Sınav Kaynak okuma, internet Yazılı Sınav
9 Kireç fırınları Kaynak okuma, internet Anlatım
10 Kireç fırını emisyonları ve kontrolü Kaynak okuma, internet Anlatım
11 Sönmemiş kirecin özelllikleri Kaynak okuma, internet Anlatım
12 Kireç söndürme ve söndürülmüş kirecin özellikleri Kaynak okuma, internet Anlatım
13 Kireç kullanım alanları Kaynak okuma, internet Anlatım
14 Laboratuarda kireç üretimi Kaynak okuma, internet Anlatım
15 Laboratuarda kireç üretimi Kaynak okuma, internet Anlatım
16-17 Yarıyıl Sonu Sınavları Kaynak okuma, internet Yazılı Sınav

KAYNAKLAR
Ders Notu
Diğer Kaynaklar