DERS AKIŞI | |||
---|---|---|---|
Hafta | Konular | Ön Hazırlık | Yöntem |
1 | Kaliteyi oluşturan unsurlar, kalite anlayışında yaşanan gelişim | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
2 | Kalitenin rekabet stratejileri üzerindeki etkisi | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
3 | Kalite kontrol sistemleri | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
4 | Kalite standartları | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
5 | Toplam kalite yönetimi | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
6 | Toplam kalite yönetimi | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
7 | Kalite maliyetleri | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
8 | Ara Sınav | ilgili bölümün okunması | Yazılı Sınav |
9 | Ürüne yönelik kalite parametreleri | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
10 | Kesim öncesi yapılacak kontroller, kesim tasnif kontrolünü tanımı. | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
11 | Üretim sürecine kalite parametreleri | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
12 | Kalite Güvence | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
13 | Kabul edilebilir kalite seviyesi kriterlerinin anlatımı | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
14 | Hataların sınıflandırılması, hata yüzde hesaplamalarının anlatılması | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
15 | Kalite kontrol araç ve yöntemleri | ilgili bölümün okunması | Anlatım Soru-Cevap |
16-17 | Yarıyıl Sonu Sınavları | konu tekrarlarının yapılması | Yazılı Sınav |
KAYNAKLAR | |
---|---|
Ders Notu | |
Diğer Kaynaklar |